Statsmannaord 2

”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

Fredrik Reinfeldt, statsminister, i intervju angående våldet mot Sverigedemokraterna efter att en sverigedemokratisk kandidat till kommunfullmäktige i Malmö brutalt torterats i sitt hem av meningsmotståndare, TT och Helsingborgs Dagblad 2010-09-14

1 kommentar

  1. Oerhört anmärkningsvärt att en statsminister inte kan ta avstånd från ett politiskt våldsdåd utan istället måste lägga in ett ”skyll dig själv” förmanande. Det är lätt att vara stor i orden när man omges av säpovakter dygnet runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.