Folk som sjöng

En på sin tid populär musikgrupp ifrån landet uti väster sjöng: we weren’t born to follow. Det är (för oss): vi känner inte till någon medfödd plikt att följa makthavare villkorslöst och till vilket pris som helst. When life is a bitter pill to swallow you got to hold on to what you believe. Det är: när livet runt omkring oss förpestas och själva luften är förvirring och upplösning – då mer än någonsin gäller det att stå upp för en övertygelse. [We] believe that the sun will shine tomorrow. Det är: vi vågar tro på en framtid, även sedan det blivit mörkt. Vi vägrar dras ned i uppgivenhet. Vi ger icke upp. This ain’t about giving up or giving in. Det är: vad vi nyss förklarat. This ain’t about us living in a fantasy. Det är: vi anser oss ha rätt att drömma och eftersträva ideal, men detta som inspirerande fyrbåkar för ett arbete i verkligheten – utfört med förnuft, klarhet och måtta.

 

Det är (i ett nötskal): Nonkonform.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.